Anmeldelse af More Beauty Activating Serum og Clinic Kit

@camillakorsgaarddk

Jeg har testet more cosmetics clinic kit i næsten 8 uger nu. Den indeholder en opstrammende øjencreme, en serum til bryn og øjenvipper samt en kølende øjengel.

Jeg har gjort en dyd i at bruge gel og creme hver dag, men nogle dage er det klippet. Når jeg har påført det omkring mine øjne, føles det så rart og jeg kan med det samme mærke den kølende effekt de har. Jeg føler ikke selv, at jeg døjer med mørke rander under øjnene, som de to produkter hjælper mod, men med to små børn og knap så meget søvn om natten i længere perioder, giver det her beauty kit mig en følelse af velvære og forkælelse for mine øjne.
Serummet derimod har jeg kunne se en virkning på efter få uger. Jeg har ladet mine bryn gro i de 8 uger, hvor jeg har testet serummet, så mine bryn kunne vokse naturligt og serummet kunne hjælpe med at gøre dem fyldigere og mere naturlige.

Mine øjenvipper er blevet længere og tættere på få uger. Jeg startede med at bruge serummet både morgen og aften, og de sidste uger kun om aftenen inden jeg går i seng. Jeg har for et lille år siden prøvet en anden vippeserum uden effekt, men denne er rigtig effektiv for mig. Så måske det er individuelt, hvordan vi optager ingredienserne og dermed hvordan produkterne virker på os, men disse tre produkter har haft en rigtig positiv virkning på mig. Selvom der er gået 8 uger, kan man næsten ikke se at produkterne er brugt, så det er nogle jeg har stor glæde af i lang tid endnu.

 

Køb selv More Beauty Clinic Kit her

Resultatet er længere vipper og kraftigere bryn ved brug af More beauty Serum