Smukkere øjne på 8 uger

MoreBeauty

Clinic kit

Smukkere øjne og længere vipper på 8 uger med MORE BEAUTY clinic kit. Alle 3 dele i flot gaveæske.

Få længere øjenvipper og få kraftigere øjenbryn! Med vores eget mærke More Beauty Eyelash & Brow enhancer bruger du naturlige ingredienser og giver dine vipper og bryn en naturlig vækst. En af de bedste ting ved den her eyelash er, at du får hele 5 ml med i købet!

Kølende øjencreme er en afkølende creme, der ikke kun reducerer mørke cirkler, men også udjævner rynker ved at revitalisere, integrere effektivt fugt, udglatter og styrker fastheden i den tynde hud omkring øjnene.

En opstrammende øjengel der lysner øjenområdet, og som hjælper med at bekæmpe de tidlige tegn på smilerynker.

Få smukkere øjne på 8 uger med vores lækre Beauty æske, der kommer hele rundt om dine øjne. Gør dem smidige, hold dem unge og forlæng vipperne på og over øjet med serum der styrker, forlænger og forstærker både vipper og bryn. Alle tre produkter er med til, at puste nyt liv i dine øjne og gøre dem smukkere.

(FØR 1299,-)  | NU KUN 499,-

OPSTRAMMENDE ØJENCREME

ANVENDELSE: Anvend øjencreme efter afrensning om aftenen ved at duppe øjencremen blidt omkring øjnene indefra og ud mod det yderste af øjenkrogen. Vær særlig omhyggelig med områder med synlige ældningstegn. Undgå at det kommer ind i selve øjet.. 

KØLENDE ØJENGEL

ANVENDELSE: Rens ansigtet. Påføres om morgenen.
Dup nænsomt cremen ind i huden under øjenpartiet og ud til krogen af øjet. Undgå at det kommer ind i selve øjet

EYELASH GROWTH SERUM

ANVENDELSE: Rens øjnene og huden omkring og lad det tørre helt. Påfør en tynd streg med et enkelt penselstrøg hver morgen og aften. Lad det tørre et halvt til helt minut, inden du går videre med dagens 
gøremål. Dyp børsten en gang pr. øje og tør eventuelt overskydende serum ud af børsten inden påføring af det andet øje. De første synlige resultater viser sig efter ca. 3-4 uger (nogle personer 6-8 uger pga. mindre hårvækst).

Har du lav hårvækst i forvejen, så kan det anbefales, at påføre serummet om morgenen også for, at fremme hårvæksten på dine vipper og dine øjenbryn. MORE BEAUTY Eyelash er med til, at pensionere din Mascara. Med den rette behandling og brug bliver dine vipper og bryn flotte og fremstår helt naturlige da det er dine egen hårvækst, som hjælpes på vej

More Beauty pige

Huden er vores største organ og kræver korrekt vedligeholdelse

Ifølge National Dermatology Association er der mange grunde til, at vores hud mister sin elasticitet og kræver vedligeholdelse og styring. Hvis du har tabt meget vægt, kan du finde ud af at du skal stramme og fastgøre din hud. Aging kan også bidrage til at huden behøver toning og stramning. Solen, visse fødevarer og vaner kan alle beskadige din hud, samt gøre at din hud mister sin smidighed. Nogle mennesker kan vælge at gøre brug af dyre og risikable kirurgi, men der er mange måder, du kan stramme og fastholde din hud på. Derfor har vi udviklet MORE Beauty.

Vitaminer

Sheldon Pinnell, en forsker ved Duke University, gennemførte en undersøgelse og opdagede, at vitaminerne C og E kan hjælpe med at stramme huden og beskytte den mod de skadelige virkninger af solen. Han undersøgte endvidere typisk C-vitamin og fandt ud af, at det kunne reducere solskader og bringe elasticitet tilbage til huden, hvilket gør den fastere. Vitamin B, der anvendes typisk i cremer-kan hjælpe ved at hydrere cellerne og stramme huden. Du kan tage fedtsyrer, som også kan hjælpe med at holde ansigtet tonet.