MoreBeauty

Eyelash

Opnå længere og fyldigere vipper med Eyelash Activating og Brow enhancer fra MORE BEAUTY.

Forlæng dine øjenvipper og få kraftigere øjenbryn med vores helt unikke Eyelash og Brow Enhancer. Vores øjenvippe serum er produceret med naturlige ingredienser der fremmer hårvæksten omkring dine øjne og du får hele 5 ml med i købet.

Få smukkere øjne med MORE BEAUTY Eyelash og Brow enhancer. MORE BEAUTY er lanceret med ønsket om, at give dig kvalitets kosmetik udover det sædvanlige. Serien vil udbygges løbende og i starten fokuserer vi på, at give dig smukkere øjne på 8 uger med tre øjenprodukter der alle supplerer hinanden super godt på forskellig vis. Med vores øjenvippe og øjenbryn-serum kan du se synlige resultater allerede efter 6-8 ugers tid - alt afhængig af din eksisterende hårvækst. Du vil opleve kraftigere vipper, mere fyldige øjenvipper og øjenbryn, samt længere og tættere vipper.

(FØR 799,-) | NU KUN 249,-

Pen icon

Sådan gør du

Rens huden godt

Påfør et enkelt strøg af Serum på dine øjenvipper ved hår-roden.
Du kan også påføre et enkelt strøg ved roden af dine øjenbryn.

Tillad Serummet at tørre i et halvt til helt minuts tid.

camera icon

Synlige resultater

På bare 2-3 uger efter du er begyndt at bruge Eyelash & Brow Enhancer, vil du kunne se første resultat på et godt fremskridt i kampen at få længere vipper og kraftigere bryn.

Tilfreds-garanti for alle kunder: inden for de første 8 uger. Returner blot indholdet inkl. billeder før/efter for at dokumenter resultatet.

mic icon

Lav hårvækst

Har du lav hårvækst i forvejen, så kan det anbefales, at påføre serummet om morgenen også for, at fremme hårvæksten på dine vipper og dine øjenbryn. MORE BEAUTY Eyelash serum er med til, at pensionere din Mascara. Med den rette behandling og brug bliver dine vipper og bryn flotte og fremstår helt naturlige da det er dine egen hårvækst, som hjælpes på vej.