Om Morecosmetics


Morecosmetics.dk startede som en vision om at støtte ideen, der lyder at alle mennesker bærer sin egen unikke skønhed. Kosmetik er derfor, i vores øjne, ikke bare et overfladisk brug eller en nødvendighed, men derimod en fantastisk mulighed for at hver enkelte kan skabe og kreere sit eget kunsteriske udtryk.

Hvem er vi?


Morecosmetics.dk's webshop, består af et ambitiøst hold af dygtige folk med hver deres spidskompetence og område, der alle har en ambition om at give dig de bedste muligheder og den bedst mulige service.

Hvad vil vi?

Vi ønsker at gøre e-handel lettere og mere overskueligt, hvor vi i bedste fald forsøger at gøre det ekstra for vores kunder, hvilket bl.a. betyder at vi altid sidder klar ved livechatten for at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til produkter eller det generelle køb. Det vi ønsker er at give dig den bedste service, og at gøre processen så enkelt og lige til som muligt. Da holdet bag Morecosmetics, hver især har haft erfaring med salg af kosmetik og generel styring af en hjemmeside, har vi nu den erfaring at tage fat i og udnytte den til at give dig vores absolut bedste.


Lyder vi interessante? Tag et kig på vores brede udvalg af kosmetik fra en lang række anerkendte brands, ved at klikke på knappen herunder